Alsidig grip handske

kr. 55,00 eks. moms

Fantastisk pasform.
Gode åndbare egenskaber.
Perfekt fingerføling.
Grøn Hi-viz detaljer.
Du bliver aldrig skuffet over Granberg EX handsker.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Varenummer (SKU): 120.4271 Kategori: Tag:

Alsidig grip handske

Granberg EX montagehandsker, Alsidig grip handske. Ideel til arbejde, der kræver forbedret greb. Komfortabel og med god pasform. Belagt med silikone mønster i kontaktfladen, som giver ekstra godt greb om våde eller tørre emner. Handsken er kromfri, dette gør handsken hud- og miljø venlig.

Baghånden på alsidig grip handske tilbyder gode åndbare egenskaber. Den er behagelige at bære i lang tid af gangen. Stofstrukturen er kombineret af ​​nylon / polyester, hvilket forbedrer slidstyrken på disse Granberg EX montagehandsker og garanterer rynkebestandighed + inducerer hurtig fugtudløsning. SKU: 120.4271. Alsidig grip handske opfylde testkravene jf. kravstandarderne: En 420, En 388, Ce-kategori 2.

 

Alsidig grip handske

SKU: 120.4271.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt 12 par, Par.
Branche:
Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Sort, Hi-vis, Grøn.
Standard: EN 420, EN 388 2131x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg EX handsker. Identificer dine montagehandsker let og nyd følelsen når du bruger dem. EX et fremragende valg til den professionelle. Læs mere om handsken hos Granberg EX handsker.

EX

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.