Alsidig vinter handske

kr. 239,00 eks. moms

Pegeskærms kompatibel.
Giver god beskyttelse imod kulde og fugt.
Anti-slip mønster sikrer godt greb om våde emner.
Indsyet vandtæt og åndbart membran.
God pasform som ikke strammer.
Gode åndbare egenskaber.
kromfri, for hud og miljø.

Frit valg i hele netbutikken!
- Læg 12 produkter i kurven
og modtag 10% rabat.
Overstiger din ordre Kr. 750,-
tilbyder vi gratis levering.

Alsidig vinter handske

Granberg EX Alsidig vinter handske, anbefales når du betjener touch enheder i koldt arbejdsmiljø. Handskerne er ideelle til arbejde, der kræver præcision og nøjagtighed. Antislip mønster i håndfladen, ud på fingrene, sikrer et godt greb om våde eller glatte emner.

Granberg EX handskerne er indsyet med vandtæt og åndbart protex® membran - dette gør handskerne vandtætte og åndbare. Handskerne giver en grundlæggende og god beskyttelse imod kulde og fugt. Alsidig vinter handske har et tight-fit, som sidder tæt om hånden, men følger håndens form uden, at stramme. Touch funktion er mulig grundet handskernes indlagte touch-lag. De grønne hi-vis farver sikrer god synlighed under arbejde, ved trafikerede veje eller på byggepladsen.

 

Alsidig vinter handske

SKU: 107.4202.
Enhed:
Kasse: 12 bundter, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Sort, Hi-vis.
Standard: EN 420, EN 388 3111x, EN 511, Ce-Kategori 2.
Branche: Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Skov- og Landskab, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning, Vindmøllepark- og Solcellepark.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg EX handsker er meget genkendelige og højtydende montagehandsker. EX handsker, lavet i ægte Hi-Viz grøn farve for ekstra synlighed. EX er et fremragende valg for den professionelle. Læs mere information om alsidig vinter handske hos Granberg EX handsker. SKU: 107.4202.

EX

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.