Fleksibel montagehandske

kr. 67,00 eks. moms

Tætsiddende montagehandske.
Nitril belagt for godt greb.
Gode åndbare egenskaber.
Egnet til slibe eller montagearbejde.
Slidstærk nitril belægning.
Bedst under tørre forhold.

Varenummer (SKU): 170 Kategori: Tag:

Fleksibel montagehandske

En af de bedst sælgende OX-ON montagehandsker. Det er en eksklusiv og slidstærk allround montagehandske til professionelle, der har brug for både optimal fingerføling og effektiv beskyttelse. Fleksible montagehandsker bruges uanset om du arbejder med fx tømrer-, murer-, slibe-, auto- eller montage opgaver. Handskerne er tætsiddende uden at stramme om hånden.

Fleksible montagehandsker, OX-ON Flexible Supreme 1600 er vævet af nylon / elastan som giver gode åndbare egenskaber på håndoverflade samt håndled, hvilket også gør strikhandsken smidig samt komfortabel, når du skal have et sikkert greb. Fleksibel montagehandske er samtidig OekoTex-certificeret, hvilket garanterer dig, at fleksible montagehandsker ikke indeholder sundhedsfarlige kemikalier eller farvestoffer. Når du bærer fleksible montagehandsker afstemmer de pasformen fuldstændigt til dine hænder, samt hele håndfladen. SKU: 170.60

 

Fleksibel montagehandske

SKU: 170.
Enhed:
Kasse: 12 bundter, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Grå.
Standard: EN 420, EN 388 4131, Ce-Kategori 2.
Branche: Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Skov- og Landskab, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning, Vindmøllepark- og Solcellepark.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.