Granberg montagehandske

kr. 47,00 eks. moms

Tilpasset ergonomisk.
Utrolig komfortabel og fleksibel.
God åndbarhed.
Belagt med nitril.
Olieafvisende belægning.
God fingerføling.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Varenummer (SKU): 114.0755 Kategori: Tags: ,

Frit valg i hele netbutikken!
- Læg 12 produkter i kurven
og modtag 10% rabat.
Overstiger din ordre Kr. 750,-
tilbyder vi gratis levering.

Granberg montagehandske

Montagehandsker, fra Granberg handsker, er tilpasset ergonomisk efter håndens form. Disse montagehandsker er ideelle når du samler eller sortere stort og småt. Nitril belægning i kontaktfladen giver en udmærket slidstyrke samt en god fingerføling. Handsken er vævet i nylon stof som føles blødt på huden. Granberg Montagehandsker er en sand klassiker der bruges bredt i det Skandinaviske erhvervsliv. Disse montagehandsker er behagelige at arbejde med dagen lang grundet deres gode åndbare egenskaber. montagehandskerne tilbyder godt greb i tørre miljøer. En utrolig komfortabel og fleksibel handske til alskens opgaver på lagre, værksteder, produktionslinjer mv. Tætsiddende. Granberg montagehandske opfylder testkravene jf. En 420, EN 388, Ce-kategori 2.

 

Granberg montagehandske

SKU: 114.0755.
Enhed:
Kasse: 144 par | Bundt: 12 par | Par.
Størrelse: 6 XS, 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL, 12 XXXL.
Branche: Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Lager- og Logistik, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning.
Farve: Grå, Sort.
Standard: EN 420, EN 388 3121x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg handsker. Udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af montagehandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer. Læs mere information om montagehandsker hos Granberg handsker.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.