Grip handske

kr. 19,00 eks. moms

Godt greb, mønstret håndflade + fingre.
Gode åndbare egenskaber.
God solid model.
Godt greb og god slidstyrke.
Belagt med natur gummi latex.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Varenummer (SKU): 108.3110 Kategori: Tag:

Grip handske

Montagehandsker, med ekstra godt greb, der er lavet af bomuld / polyester som gør handskerne behagelige. Sammensætningen af Bomuld og polyester giver montagehandskerne gode åndbare egenskaber.
Belagt i kontaktfladen, med natur gummi latex, som giver utroligt godt greb om alt fra sten, fliser, glas, pap, metal mv.

Granberg handskerne tilbyder fremragende slidstyrke, kombineret med høj fingerfærdighed samt høj åndbarhed, som gør handskerne behagelig at bruge dagen lang. Montagehandskerne har mønstret kontaktflade, der giver et godt greb om våde eller glatte emner, som egner sig til hårdt have arbejde eller hårde belægninger som sten. fliser, brosten mv.. Den strikkede ribkant gør, at handskerne slutter tæt om håndleddet og giver øget komfort. Anbefales ikke ved arbejde med roterende elektrisk værktøj. Laves i gul / grøn farve.

 

Grip handske

SKU: 108.3110.
Enhed:
Kasse: 144 par, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 9 L, 10 XL.
Branche: Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Nedrivning- og miljøsanering, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning.
Standard: EN 420, EN 388 2242x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Læs mere information om denne Grip handske hos Granberg montagehandsker.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.