Overgangshandske

kr. 27,00 eks. moms

Ikke for tynd, ikke for tyk foring.
Fantastisk oliegreb, vådt greb, tørt greb.
Fremragende slidstyrke.
God fingerføling + fingerfærdighed.
God åndbarhed.
Nitril belægning.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Frit valg i hele netbutikken!
- Læg 12 produkter i kurven
og modtag 10% rabat.
Overstiger din ordre Kr. 750,-
tilbyder vi gratis levering.

Overgangshandske

Granberg overgangshandske, med tynd foring er optimal til arbejde i moderat kulde eller i overgangsperioderne mellem sæsonerne. Disse montagehandsker føles ikke for tynde og ikke for tykke. Men tilpas til danske, skiftende vejrforhold. God åndbarhed gør Granberg handskerne rare, at bruge i lang tid af gangen. Fugt opbygges ikke i handsken takket være gode åndbare egenskaber.

Granberg overgangshandskerne føles bløde, at have på, men giver en hård beskyttelse mod omgivelserne. Disse Granberg montagehandsker er lavet i nylon og foringen laves i akryl. Handskerne er tætsiddende, uden at stramme. Handskens kontaktflade tilbyder fremragende slidstyrke. Nitril belægning giver resistens imod olie, smøremidler, fedtstoffer ol. Belægningen giver et fantastisk greb om olierede eller glatte emner. SKU: 114.0488W.

 

Overgangshandske

SKU: 114.0488W.
Enhed:
Kasse: 144 par, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Branche: Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Gartneri- og planteavl, Graver- og Kirketjener, Greenkeeper- og Groundsman, Gulv- og Fliselægning, Lager- og Logistik, Montage- og Teknik, Renovation- og Genindvinding.
Farve: Blå.
Standard: EN 420, EN 388 3131x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg handsker er udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af montagehandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.