Cut tekniker handske, Cut 3

kr. 94,00 eks. moms

Meget tynd handske til teknisk arbejde.
Tætsiddende model for god fleksibilitet.
Fremragende fingerføling.
Exceptionelle åndbare egenskaber.
Ideel til arbejde med små dele.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Cut tekniker handske

Tynde teknikerhandsker fra Protecor Skærefaste handsker, fra Protector handsker med utrolig fingerføling. Kan bruges til mange forskellige opgaver/projekter som stiller høje krav til fingerfølingen. Teknikerhandskerne sidder tæt, uden at stramme og tilbyder samtidigt exceptionelle åndbare egenskaber.

Disse teknikerhandsker er belagt med PU i kontaktfladen. Belægningen giver særdeles godt greb samt en god fingerføling om små dele. Handskerne er meget tynde, men ideelle ved arbejde med skarpe jernkanter eller små skruer. SKU: 116.540.

 

Cut tekniker handske

SKU: 116.540.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt 12 par. Par.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Hvid.
Standard: EN 420, EN 388 4343B, Ce-kategori 2
Branche: Bygge- og Anlæg, Elektriker- og Automatiktekniker, Glas- og Flasker, Jern- og Metal, Montage- og Teknik, Stålindustri, Vindmøllepark- og Solcellepark, VVS- og Kloak.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

PROTECTOR
Arbejder dine hænder i barske omgivelser? Er dit job en farlig og risikabel operation? Protector skærefaste handsker giver ekstrem holdbarhed og den bedste skæremodstand i sin klasse. Med Protector skærehandsker iført, er du sikker selv under de hårdeste forhold. I et barskt miljø behøver du ikke tunge panserhandsker, arbejdet bliver gjort sikkert med Protector skærefaste handsker®.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.