Skæreresistent tekniker handske, Cut 3

kr. 85,00 eks. moms

Tætsiddende, som et ekstra lag hud.
Fremragende fingerføling.
Utrolig høj slidstyrke.
Gode åndbare egenskaber.
Ideel til arbejde med små dele.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Skæreresistent tekniker handske

Tynde Skærefaste handsker, fra Protector handsker med utrolig fingerføling. Kan bruges til mange forskellige opgaver/projekter som stiller høje krav til fingerfølingen. Montagehandskerne sidder helt tæt, som et ekstra lag hud, uden at stramme og tilbyder samtidigt exceptionelle åndbare egenskaber.

Disse teknikerhandsker er belagt med PU i kontaktfladen. Belægningen giver særdeles godt greb samt en god fingerføling om små dele. Handskerne er meget tynde, men ideelle ved arbejde med skarpe jernkanter eller små skruer. SKU: 116.541.

 

Skæreresistent tekniker handske

SKU: 116.541.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt 12 par. Par.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Sort.
Standard: EN 420, EN 388 4342X, EN 407, Ce-kategori 2
Branche: Bygge- og Anlæg, Elektriker- og Automatiktekniker, Glas- og Flasker, Jern- og Metal, Montage- og Teknik, Stålindustri, Vindmøllepark- og Solcellepark, VVS- og Kloak.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

PROTECTOR
Arbejder dine hænder i barske omgivelser? Er dit job en farlig og risikabel operation? Protector skærefaste handsker giver ekstrem holdbarhed og den bedste skæremodstand i sin klasse. Med Protector skærehandsker iført, er du sikker selv under de hårdeste forhold. I et barskt miljø behøver du ikke tunge panserhandsker, arbejdet bliver gjort sikkert med Protector handsker®.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.