Slidstærk teknik handske, Oeko-tex 100

kr. 15,00 eks. moms

Slidstærk model.
Gode åndbare egenskaber.
Fantastisk fingerføling.
PU belægning i kontaktfladen ud på fingrene.
Godt greb om små emner.
God komfort.

Varenummer (SKU): 100.0433 Kategori: Tags: ,

Slidstærk teknik handske

Slidstærk teknik handske, Granberg. Teknikerhandsker der tilbyder gode åndbare egenskaber og ekstrem god fingerføling. Ideelle ved præcisionsarbejde eller samling af små dele. Slidstærke teknik handsker er lavet af Polyester, belagt med PU Belægning i håndfladen. PU belægningen giver slidstærke teknik handsker ekstra lang levetid, en utrolig fleksibilitet, et godt greb, samt fantastisk fingerføling.

Slidstærke teknikhandsker, fra Granberg handsker som sikrer et udmærket greb i tørre miljøer. Slidstærke teknikhandsker med fremragende holdbarhed, meget god smidighed & åndbarhed. Tilbyder enestående komfort & smidighed. Slidstærke teknikhandsker slutter tæt om hånden, næsten som et ekstra lag hud. Både belægning og selve teknikhandsken er grå. Slidstærk model. Disse Granberg handsker er tætsiddende uden, at stramme eller glide på hånden. SKU: 100.0433.

 

Slidstærk teknik handske

SKU: 100.0433.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt 12 par, Par.
Branche:
Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Elektriker- og Automatiktekniker, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Greenkeeper- og Groundsman, Gulv- og Fliselægning, Lager- og Logistik, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning, Vindmøllepark- og Solcellepark.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Grå.
Standard: EN 420, EN 388 3121x, Ce-Kategori 2, Oeko-tex 100.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg handsker er udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af montagehandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer. Læs mere information om slidstærk teknik handske hos Granberg handsker.

GRANBERG Oeko-tex 100 standard

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.