Teknikerhandske

kr. 189,00 eks. moms

Gedeskindslæder som er blødt.
Højere styrke-til-vægt-forhold end ko-læder.
Fleksibelt gedeskindslæder.
God fingerføling.
Slidstærkt gedeskind.
Gode åndbare egenskaber.

Varenummer (SKU): 113.1020 Kategori: Tags: ,

Teknikerhandske

Teknikerhandske fra Granberg handsker, lavet af blødt og fleksibelt gedeskindslæder som tilbyder en god fingerføling. Det stærke gedeskindslæder giver tekniker handske ekstra lang levetid. Gedeskind har højere styrke-til-vægt-forhold end ko læder. Dermed er handsken lettere og mere slidstærk end handsker lavet i konventionelt ko-læder. Handsken er rar at genbruge og holder længe.

Elastisk bånd på overdelen af håndleddet sikrer, at teknikerhandsker sikker tæt om armen. Dette forhindrer at jernspåner eller splinter havner indeni handsken. Teknikerhandsker er gode til mange forskellige arbejdsopgaver, ligesom montagehandsker, de kan også bruges som havehandsker, men de finder størst anvendelse når man arbejder med jernplader eller jerndele med skarpe kanter. Gedeskindslæderets gode åndbare egenskaber gør tekniker handske rar at arbejde med i lang tid af gangen.

 

Teknikerhandske

SKU: 113.1020.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Branche: Allround- og alsidig, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning.
Farve: Hvid.
Standard:
EN 420, EN 388 3121x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg handsker er udviklet gennem mange års erfaring. Læs mere information om Tekniker handsken hos Granberg handsker.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.