Tilsluttende teknikerhandske

kr. 49,00 eks. moms

Lavet i blødt, slidstærkt gedeskindslæder.
Giver god fingerføling.
Gode åndbare egenskaber.
Velcrolukning ved håndled.
Højt styrke-til-vægt-forhold.

Varenummer (SKU): 113.1040 Kategori: Tags: ,

Tilsluttende teknikerhandske

Teknikerhandske med velcro lukning, Granberg. Handsker lavet i blødt og fleksibelt gedeskindslæder som tilbyder en god fingerføling. Giver ekstra god åndbarhed i kraft af baghånd lavet af bomuld. Gedeskind har højere styrke-til-vægt-forhold end ko læder. Teknikerhandsker med velcro lukning er gode til mange forskellige arbejdsopgaver, men de finder størst anvendelse når man arbejder med jernplader eller jerndele med skarpe kanter.

Teknikerhandsker med velcro lukning giver fremragende holdbarhed, meget god smidighed & åndbarhed. Tilbyder enestående komfort & smidighed. Velcro lukning ved håndleddet sikrer at teknikerhandsker med velcro lukning sidder tæt om armen. Dette forhindrer at jernspåner eller splinter havner indeni teknikhandsken. Montagehandsker med velcro lukning forhindrer fremmedlegemer fra at havne i handsken, alt fra gnister til træ splinter eller lignende.

 

Tilsluttende teknikerhandske

SKU: 113.1040.
Enhed:
Kasse: 144 par, Bundt: 12 par, Par.
Størrelse: 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Branche: Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Landbrug- og Dyrehold, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning.
Farve: Grå.
Standard: EN 420, EN 388 2121x, Ce-Kategori 2.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Granberg handsker er Udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af teknikerhandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer. Læs mere information om Teknikerhandske med velcro lukning hos Granberg handsker.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.