Touch teknikerhandske

kr. 16,00 eks. moms

Pegeskærms kompatibel.
PU Belægning giver god fingerføling.
Godt greb i tørre miljøer.
Fremragende fingerføling.
Gode åndbare egenskaber.
Blød og fleksibel.
Tynd 18-søms nylonforing.

Frit valg i hele netbutikken!
- Læg 12 produkter i kurven
og modtag 10% rabat.
Overstiger din ordre Kr. 750,-
tilbyder vi gratis levering.

Touch teknikerhandske

Touch teknikerhandske, Granberg, pegeskærms venlig belægning på kontaktfladen. Touch handsker som anbefales, når du betjener pegeskærmsenheder. Belagt med PU i kontaktfladen. Under PU belægningen ligger en nethinde som overfører fingrenes impulser til skærmen. Belægningen føles blød, men giver god beskyttelse. Fremragende fingerføling samt åndbarhed gør touch teknikerhandske behagelig at arbejde med dagen lang.

Granberg handskerne tilbyder udmærket greb i tørre miljøer. Bruges optimalt når du arbejder indendørs da handskerne er meget tynde. Tilbyder enestående komfort samt smidighed. Slutter tæt om hånden og er tætsiddende uden at stramme.

 

Touch teknikerhandske

SKU: 100.0480.
Enhed: Kasse: 144 par, Bundt 12 par, Par.
Branche:
Allround- og alsidig, Autoværksted- og Dækcenter, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Elektriker- og Automatiktekniker, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Greenkeeper- og Groundsman, Gulv- og Fliselægning, Lager- og Logistik, Landbrug- og Dyrehold, Montage- og Teknik, Tømrer- og Snedker, Transport- og Flytning, Vindmøllepark- og Solcellepark.
Størrelse: 7 S, 8 M, 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Sort.
Standard: EN 420, EN 388 1120x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

 

Granberg handsker er udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af teknikerhandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer. Læs mere information om handskerne hos Granberg handsker.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.