Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Kære Kunde

For at sikre dem og deres organisation en professionel oplevelse ved kontakt med vor kundeservice, har vi udfærdiget nedenstående handelsbetingelser. Som vi beder dem følge, i forbindelse med et køb.

Forsendelse
Vi sender Produkterne med GLS og de kan forvente en leveringstid på typisk 1-5 arbejdsdage.
Alle produkter sendes som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken. Ved modtagelse bedes de kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal de anmelde det til vores kundeservice. Vi afsender pakken med vort navn angivet som afsender. Ydermere henvises der til denne hjemmeside på pakkelabelen.

Betaling
De vil efter modtagelse af produktet modtage en faktura, der sendes til adressen,som er angivet i ordrebekræftelsen. Enten via EAN eller email. Der er 8 dages betalingsfrist for fakturaen, med mindre andet er aftalt.

Returret/Fortrydelsesret
Praesidium.dk tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag fakturaen er udstedt. Ombytning af produkter til rigtige str. Etc. kan gøres når som helst uden vederlag. Såfremt der er tale om bestillingsvarer er der ingen returret for erhvervskøb. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden. Dog ikke i forbindelse med ombytning af produkter. Der skal altid påføres et gyldigt returnummer eller en gyldig returdeklaration uden på pakken, før returvaren kan modtages.

Reklamationsret
Til vore kunder tilbydes 6 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til Pro-Præsidium.dk, så snart dette skulle indtræffe.

Leveringstid
Når de har bestilt et produkt, vil der typisk gå 1-5 arbejdsdage før de modtager det. Vi tilbyder ligeledes ekspres levering uden ekstra omkostning med levering dagen efter. Bestilling skal udføres senest Kl.: 10:00.

Beskadiget ved levering
Er produktet beskadiget ved levering, skal de hurtigst muligt kontakte kundeservice. De vil herefter få tilsendt erstatningsprodukter, omkostningsfrit! Vi bekoster selvfølgelig returneringen af de beskadigede produkter.

Spørgsmål
vores medarbejdere altid klar til at lytte og hjælpe. De kan vælge at kontakte kundeservice direkte pr. telefon, E-mail,  brev eller via kontaktformularen. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt. For at kunne yde den bedst mulige service, beder vi dem oplyse kunde eller faktura nummer.

Kontakt oplysninger
info@praesidium.dk
+45 93845007