Klassisk arbejdshandske

kr. 55,00 eks. moms

Kontaktflade af gedeskind med høj slidstyrke.
God fingerføling /fornemmelse.
Komfortabel og med god pasform.
God åndbarhed takket være baghånd af bomuld.

 

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Varenummer (SKU): 113.4190 Kategori: Tag:

Frit valg i hele netbutikken!
- Læg 12 produkter i kurven
og modtag 10% rabat.
Overstiger din ordre Kr. 750,-
tilbyder vi gratis levering.

Klassisk arbejdshandske

Arbejdshandsker, som er Komfortable og tilbyder en fantastisk berøringsfølelse. Blødt og stærkt gedeskindskind giver arbejdshandskerne fremragende fingerfærdighed og berøringsfølelse. Gedeskind har et højere styrke-til-vægt-forhold end ko-læder. God åndbarhed på bagsiden af ​​handsken, der er lavet af 100% bomuld.

Granberg handsker, SKU: 113.4190, arbejdshandskerne opfylder test-krav standarderne:  EN 420, EN 388, Ce-kategori 2. Klassisk arbejdshandske finder anvendelse til arbejde som stiller høje krav til handsken slidstyrke, samt til opgaver som involverer middel risiko. Arbejdshandsker, som man kender handsker fra gamle dage. Lavet af slidstærkt gedeskind og bomuld.

 

Klassisk arbejdshandske

SKU: 113.4190.
Enhed: Kasse: 60 par, Bundt: 12 par, par.
Branche: Beton- og Cement støbning, Brand- og Redning, Brolægning- og Anlægning, Bygge- og Anlæg, Entreprenør- og Ingeniør, Graver- og Kirketjener, Have- og Park, Jern- og Metal, Lager- og Logistik, Landbrug- og Dyrehold, Pedel- og vagt, Renovation- og Genindvinding, Skov- og Landskab, Transport- og Flytning, Vindmøllepark- og Solcellepark.
Størrelser: 9 L, 10 XL, 11 XXL.
Farve: Grå, hvid.
Standard: EN 420, EN 388 2121x, Ce-Kategori 2.

EN 420 EN 388 Ce-kategori 2

Granberg handsker. Udviklet gennem mange års erfaring. Et bredt udvalg af arbejdshandsker til det aktuelle job. Et konstant skiftende mærke, fra regelmæssig beskyttelse til de nyeste innovationer inden for tekstiler og materialer.

GRANBERG

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.